PRODUSE

Modulatori selectivi ai receptorilor androgeni


Modulatorii selectivi ai receptorilor androgeni sunt o clasă de compuși terapeutici care au proprietăți similare agenților anabolici, dar cu proprietăți androgenice reduse. Această proprietate permite SARM-urilor avantajul specificului receptorilor androgeni, selectivitatea țesuturilor și lipsa efectelor secundare legate de steroizi. Unele efecte secundare potențiale ale utilizării de steroizi anabolici includ acnee, leziuni hepatice, dezvoltarea țesutului mamar și micșorarea testiculului la bărbați și aprofundarea vocii, creșterea părului pe față, stomac, partea superioară a spatelui și cicluri menstruale anormale la femei. . SARM-urile au capacitatea de a face diferența între activitățile anabolice și androgenice, iar acest lucru oferă potențialul de oportunități terapeutice într-o varietate de afecțiuni medicale, inclusiv boli de pierdere musculară, osteoporoză, cancer și hipogonadism.


LGD-4033 (Ligandrol) 60 Capsules 10mg

LGD-4033 se află într-o clasă de receptori tisulari selectivi, dezvoltați pentru a trata pierderea musculară asociată cu cancerul, bolile acute și cronice și pierderea musculară legată de vârstă. LGD-4033 este de așteptat să producă beneficiile terapeutice ale testosteronului cu siguranță, tolerabilitate și acceptare a pacientului datorită mecanismului de acțiune selectiv pentru țesuturi și a unei căi de administrare orală.


S-4 (Andarine) 60 Capsules 10mg

S-4 se află într-o clasă de liganzi ai receptorilor androgeni, care este selectiv pentru țesut, dezvoltat pentru a trata pierderea musculară asociată cu cancerul, bolile acute și cronice și pierderea musculară legată de vârstă.


GW-501516 (Cardarine) 60 Capsules 10mg

GW501516 este un agonist selectiv (activator) al receptorului PPARo. Afișează afinitate ridicată (Ki = 1 nM) și potență (EC50 = 1 nM) pentru PPARo cu selectivitate> 1000 de ori peste PPARa și PPARy. La șobolani, legarea GW501516 la PPARo recrutează coactivatorul PGC-1a. Complexul PPARo / coactivator, la rândul său, reglează expresia proteinelor implicate în cheltuielile de energie.


MK-2866 (ostarine) 60 Capsules 10mg

MK-2866 se află într-o clasă de ligand al receptorilor androgeni, care este selectiv pentru țesut, dezvoltat pentru a trata pierderea musculară asociată cu cancerul, bolile acute și cronice și pierderea musculară legată de vârstă.


MK-677 (Ibutamoren) 60 Capsules 10mg

MK-677 este un agonist non-peptidic, puternic, cu acțiune lungă, activ și oral și selectiv al receptorului ghrelin și un secretagog al hormonului de creștere, care imită acțiunea de stimulare a hormonului de creștere a hormonului endogen.


S-a demonstrat că crește eliberarea și produce creșteri susținute ale nivelurilor plasmatice ale mai multor hormoni, incluzând GH și factorul de creștere asemănător insulinei, dar fără a afecta nivelul cortizolului.


SR-9009 (Stenabolic) 60 Capsules 10mg

SR9009, de asemenea, cunoscut sub numele de Stenabolic este un medicament de cercetare care a fost dezvoltat de profesorul Thomas Burris de la Scripps Research Institute ca agonist al Rev-ErbA (adică, crește represiunea constitutivă a genelor reglementate de Rev-ErbA) cu o concentrație inhibitoare jumătate maximă. (IC50) = 670 nM pentru Rev-ErbAa și IC50 = 800 nM pentru Rev-ErbAβ. Activarea Rev-ErbA-α prin SR9009 la șoareci crește capacitatea de exercițiu prin creșterea numărului de mitocondrii în mușchiul scheletului.


YK-11 (Myostatin Inhibitor) 60 Capsules 10mg

YK-11 se leagă selectiv de receptorii androgeni într-o manieră similară cu Ligandrol. Adică, Mutant YK-11 oferă o mare promisiune ca tratament pentru boli de risipă musculară și pentru promovarea câștigurilor musculare cu rezultate foarte acceptabile și remarcabile.
RAD140 (Testolone) 60 Capsules 10mg

RAD-140 se află într-o clasă de liganzi ai receptorilor androgeni, care este selectiv pentru țesut, dezvoltat pentru a trata pierderea musculară asociată cu cancerul, bolile acute și cronice și pierderea musculară legată de vârstă.
S-23 (Anderoine-NXT) 60 Capsules 10mg

SAR-S-23 se află într-o clasă de liganzi ai receptorilor androgeni selectivi, dezvoltați pentru a trata pierderea musculară asociată cu cancerul, bolile acute și cronice și pierderea musculară legată de vârstă.