PRODUSE

Formularea tabletei


ANAVAR (Oxandrolone)

Constituente active: Oxandrolona 10mg
Oxandrolona este indicată ca terapie adițională pentru a promova creșterea în greutate după pierderea în greutate în urma unei intervenții chirurgicale extinse, infecții cronice sau traume severe, iar la unii pacienți care fără motive patofiziologice definite nu reușesc să câștige sau să mențină greutatea normală, pentru a compensa catabolismul proteic asociat cu prelungirea administrarea de corticosteroizi și pentru ameliorarea durerilor osoase care însoțesc frecvent osteoporoza.


ANADROL (oxymetholone) 

Constituente active: Oximetolona 10mg
Oximetolona este indicată în tratamentul anemiilor cauzate de producția deficitară de celule roșii. Adesea răspund anemia aplastică dobândită, anemia aplastică congenitală, mielofibroza și anemiile hipoplastice datorate administrării medicamentelor mielotoxice.


DIANABOL (Methandienone)

Constituente active: Methandienona 10mg
Methandienona este un înlocuitor de steroizi sexuali de sex masculin la bărbații care au deficit de androgeni, de exemplu ca urmare a pierderii a ambelor teste Tratamentul anumitor forme rare de anemie aplastică care sunt sau pot răspunde la androgenii anabolici. Medicamentele au fost folosite pentru combaterea stărilor catabolice, de exemplu după traume majore.


CLENTAB (Clenbuterol)

Constituente active: clenbuterol clorhidrat 10mg
Clenbuterolul este o amină simpatomimetică folosită de persoanele care suferă de tulburări de respirație ca decongestionant și bronhodilatator. Persoanele cu tulburări de respirație cronică, cum ar fi astmul, îl folosesc ca bronhodilatator pentru a ușura respirația.