PRODUSE

Formulări de medicamente injectabile

NANDROPHEN-100
(Nandrolone Phenylpropionate 100mg/ml)


Constituente active: Fenilpropionat de nandrolonă 100mg/ml Fenilpropionat de nandrolonă a fost utilizat în principal în tratamentul cancerului mamar avansat la femei și ca terapie adjuvantă pentru tratamentul osteoporozei senile sau postmenopauză la femei.


NANDRODEC-300
(Nandrolone Decanoate 300mg /ml)


Constituente active: Decanoatul de nandrolonă 300mg/ml Decanoatul de nandrolonă este utilizat clinic, deși din ce în ce mai rar, pentru persoanele aflate în stări catabolice cu arsuri majore și cancer. Efectele pozitive ale esterilor de nandrolon includ creșterea mușchilor, stimularea apetitului și creșterea producției de globule roșii


PROPIO-TEST 100
(Testosterone Propionate 100mg/ml)


Constituente active: Propionatul de testosterone 100mg/ml Propionatul de testosteron este utilizat în principal în terapia de înlocuire a androgenilor. Este aprobat special pentru tratamentul hipogonadismului la bărbați, cancer de sân, dorință sexuală scăzută, pubertate întârziată la băieți și simptome de menopauză


CYPIO-TEST 300
(Testosterone Cypionate 300mg/ml)


Constituente active: Cipionatul de testosterone 300mg/ml Cipionatul de testosteron este utilizat în principal în terapia de înlocuire a androgenilor. În prezent este FDA aprobat pentru tratamentul hipogonadismului primar sau hipogonadotrop


ENAN-TEST 300
(Testosterone Enanthate 300mg/ml)


Constituente active: Enantatul de testosterone 300mg/ml Enantatul de testosteron este utilizat în principal în terapia de înlocuire a androgenilor. Este cea mai utilizată formă de testosteron în terapia de înlocuire a androgenilor. Medicatia este aprobata special pentru tratamentul hipogonadismului la barbati, pubertate intarziata la baieti si cancer de san la femei. De asemenea, este utilizat în terapia hormonală masculinizantă pentru bărbații transsexuali.


ACITO-TREN 100
(Trenbolone Acetate 100mg/ml)


Constituente active: Acetatul de Trenbolon100mg/ml Acetatul de Trenbolon este un steroid puternic care este conceput pentru a stimula apetitul crescut și pentru a crește masa musculară. Este utilizat pe scară largă de mulți sportivi în domeniul sporturilor extreme și de cei din industria culturismului. Acest steroid, cunoscut frecvent ca Tren, este unul dintre cei mai puternici steroizi disponibili. Trenbolona are capacitatea de a schimba complet fizicul unei persoane. Are o perioadă scurtă de expunere și stabilitate ridicată. Profilul general al medicamentului este foarte similar cu nandrolona, deoarece este un derivat al Nandrolonei. De fapt, Trenbolona este de cinci ori mai puternică decât Testosteronul.


ENAN-TREN 200
(Trenbolone Enanthate 200mg/ml)


Constituente active: Enantatul de trenbolon200mg/ml Enantatul de trenbolon este un steroid puternic, bine îngrijit, cu acțiune lungă, conceput pentru a stimula apetitul crescut și creșterea mușchilor. Este utilizat pe scară largă de mulți sportivi în domeniul sporturilor extreme și culturismului. Acest steroid, adesea cunoscut sub numele de Tren, este unul dintre cei mai mari potențiali steroizi disponibili. Trenbolona este abilitatea de a schimba complet unii oameni. Există perioade scurte de expunere și sunt ridiculizate. Profilul general al medicamentului este foarte similar cu nandrolona, deoarece este un derivat al Nandrolonei. De fapt, Trenbolona este de cinci ori mai puternică în timpul testosteronului și enantatul este o formulă cu acțiune lungă.


ENAN –PRIM 100
 (Methenolone Enanthate 100mg/ml)


Constituente active: Enantatul de metenolonă 100mg/l Enantatul de metenolonă a fost studiat în tratamentul cancerului de sân. Ca un derivat al DHT, metenolona, forma activă a metenolone enanthate, nu este aromatizată și, prin urmare, nu are înclinații pentru producerea de reacții adverse estrogenice precum ginecomastia.


PROPIO-MAST 100
(Drostanolone propionate 100mg/ml)


Constituente active: Propionat de drostanolonă100mg/ml drostanolonă este o formulare anabolică sintetică androgenică și este de aproximativ 5 ori mai puternică decât metiltestosteronul natural. Ca și testosteronul și alți hormoni androgeni, dromostanolona se leagă de receptorul androgenic. Aceasta provoacă modificări transcripționale genetice în aval. Acest lucru provoacă în cele din urmă retenția de azot, potasiu și fosfor; crește anabolismul proteic; și scade catabolismul de aminoacizi. Activitatea antitumorală a dromostanolonei apare legată de reducerea sau inhibarea competitivă a receptorilor prolactinei sau a producției de estrogeni sau a producției.


ACITO-BOLD 100
( Boldenone Acetate 100mg/ml)


Constituente active: Acetatul de Boldenona100mg/ml Acetatul de Boldenona este o formulă cu acțiune scurtă. boldenona este un agonist al receptorului androgenic. Activitatea boldenonei este în principal anabolică, cu o putere androgenică scăzută. Boldenona va crește retenția de azot, sinteza proteinelor, va crește pofta de mâncare și stimulează eliberarea de eritropoietină în rinichi. Boldenona a fost sintetizată în încercarea de a crea o metandienonă injectabilă cu acțiune îndelungată, pentru tulburările de deficit de androgeni. Boldenona acționează similar cu metandienona cu mai puține efecte androgenice adverse. [Citare medicală necesară] Deși în mod obișnuit comparativ cu nandrolona, boldenona nu are interacțiune cu receptorii progesteronici și efectele secundare progestogene asociate.


WINSTROL 100 (Stanozolol Aqueous Suspension 100mg/ml


Constituente active: Stanozololul Suspensie apoasă 100mg/ml Stanozololul este un steroid anabolic-androgenic sintetic, care promovează creșterea celulelor și dezvoltarea / menținerea caracteristicilor masculine. Stanozololul este un steroid anabolic sintetic activ oral și un derivat 17alfa-alchilat al dihidrotestosteronei care se formează prin condensarea părții 3-ceto-aldehidei a oximetolonei cu hidrazină, cu activitate androgenică. Deși stanozololul are o afinitate scăzută pentru legarea receptorului de androgeni, activează puternic semnalizarea mediată de AR, care stimulează atât sinteza proteinelor cât și producția de eritropoietină. Acest agent poate stimula pierderea de grăsime păstrând masa corporală slabă și poate induce producția de hemoglobină și formarea globulelor roșii; prin urmare, stanozololul poate fi utilizat pentru a trata risipa de boli sau anemie.


BOLDIBOLIN 300 (Boldenone undecylenate  300mg/ml)


Constituente active: Boldenona Undecylenate 300mg/ml Boldenona Undecylenate este cunoscută și sub denumirea de Equipoise, care este un steroid androgen anabolic. Boldenona Undecylenate este o formă modificată de testosteron, nu una naturală. Există o legătură dublă suplimentară și care reduce adrogenicitatea și efectele estrogenice. Esterul Undecylenate este ceea ce se leagă și controlează modul în care hormonul este eliberat odată ce este în organism. Vârful pentru eliberare este de aproximativ 3 sau 4 zile de la injectarea Boldenone Undecylenate. Pentru următoarele 3 săptămâni, organismul va elibera continuu o cantitate mică de hormon în corp din acea singură injecție.